Geen artikelen in wagentje
donderdag, 30 april 2015 08:55

Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek

Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek. De wandelingen voeren over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude vestingstadjes als Bredevoort. De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 kilometer. De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en adressen van horecagelegenheden. Elke route wordt afgesloten met een beknopt overzicht van activiteiten in de omgeving. 

De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden beschreven in handige kaders. Ook maakt u op deze manier kennis met de traditionele lokale en regionale activiteiten als klootschieten, touwtrekken en biljarten. Prachtige foto's illustreren de tekst en laten de lezer voor- én achteraf genieten van de veelzijdige en gemoedelijke Achterhoek. 

Truus Wijnen is een gepassioneerd wandelaar en fotograaf en heeft haar sporen verdiend in de wandelwereld. Ze maakte de ‘Mooiste wandeling van het jaar 2015’ en organiseert regelmatig wandelingen in groepsverband. Truus Wijnen publiceert in verschillende boeken en tijdschriften.

Auteur: Truus Wijnen
Aantal pagina's: 128 pagina's, genaaid in paperback
ISBN: 139789087882211

€14.50
Hoeveelheid: