Geen artikelen in wagentje
donderdag, 04 december 2014 11:29

Langs Kastelen in en om de West-Betuwe, tien wandelroutes

De tien wandelroutes in dit boekje komen langs tien plaatsen in en om de West-Betuwe waar niet alleen veel fruitbomen staan, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen. De natuur is overweldigend, het fruit smaakt naar meer en de geschiedenis is fascinerend. Zelfs de doorgewinterde wandelaar zal versteld staan van de schitterende plekjes die hier te vinden zijn. Kastelen zijn de rode draad in dit boekje. Ze zijn het doel van elke wandeling. De routes voeren langs historische steden, idyllische dorpjes en prachtige rivieren. Onderweg wordt de wandelaar gewezen op alle interessante bezienswaardigheden.

Aan het begin van de beschrijving van elk kasteel is een kaartje toegevoegd met een wandeling van een of anderhalf uur, geschikt voor het hele gezin. In dit compleet in kleur uitgevoerde, honderd pagina's tellende boekwerk nemen de auteurs u mee naar de kastelen: Amerongen, Rhijnesteijn (Cothen), Culemborg, Goudenstein (Haaften), Ophemert, Soelen (Zoelen), de Wijenburg (Echteld), Waardenburg en Neerijnen, Buren en de Merckenburg (Heukelum).

Tekstschrijver Leentje Volkers (Nijmegen) en fotograaf Bob Walker (Beuningen, Gld.) gingen op pad om de routes samen te stellen, te beschrijven en vast te leggen in woord en uniek beeldmateriaal. Leentje is freelance tekstschrijver/journalist en heeft zich naast journalistieke opdrachten ook toegelegd op het schrijven van commerciële teksten voor bedrijven en businessbladen. Bob is zelfstandig fotograaf die naast journalistieke opdrachten zich in het bijzonder richt op reclame-, landschap- /tuinen- en portretfotografie.

Auteur(s): Bob Walker, Leentje Volkers
Aantal pagina's: 96 
ISBN: 90-70150-69-7

€2.50
Hoeveelheid: