Geen artikelen in wagentje
woensdag, 03 december 2014 15:11

Kurken en Kuieren, tien inspirerende routes rond wijngaarden in Groesbeek en Lingewaard

Natuurlijk is er qua natuurschoon en recreatie in de regio Nijmegen volop te kiezen, ook in en rond dorpen als Groesbeek en Lingewaard, die rijk gekroond zijn met natuurschoon en gevarieerde flora en fauna.

Natuurlijk zijn er in de regio Nijmegen ook legio mogelijkheden om culinair te genieten van al het smakelijks dat de streek te bieden heeft, alleen: voor fotograaf Bob Walker en auteur Kaat Olsson was al dat moois niet genoeg; er was immers nog niet eerder over de wijngaarden geschreven. 

Door de wetenswaardigheden en beweegredenen van de wijntelers te combineren met inspirerende wandel- en fietsroutes ontstond een even smakelijk als onthaastend boekje, waarbij u vanzelf het water in de mond loopt, dus: beleef en geniet!

Bob Walker uit Beuningen is freelance fotograaf in de regio Nijmegen, met opdrachtgevers uit het hele land. Typerend voor zijn stijl is het spel tussen compositie en licht. Kaat Olsson werkt als freelance tekstschrijfster voor uiteenlopende organisaties en vindt één van haar grootste inspiratiebronnen in de natuur, rondom haar woonplaats Leuth.

Auteur(s): B. Walker, K. Olsson
Aantal pagina's: 112 
ISBN: 9789087880965

€2.50
Hoeveelheid: