Geen artikelen in wagentje
dinsdag, 02 december 2014 16:29

Nomade uit het Westen, Liefde, Leven en Avontuur Door Mijn Ogen

Anderhalf jaar lang schreef Ellen Versteeg voor het tijdschrift Reizen en publiceerde onder andere in VIVA en Living. Haar debuutroman is een originele weergave van haar turbulente bestaan.

Tijdens haar huwelijk wordt ze verliefd op de Zuid-Afrikaanse ranger Mik. Een echtscheiding in Nederland kan niet uitblijven en een leven tussen de wilde dieren, in een natuurpark in Zuid-Afrika, volgt. Als niet alles even vlekkeloos verloopt tussen de twee, gaat ze op reis. Oostenrijk, India, de reizen volgen elkaar in sneltempo op. Met een Kickbike stept ze uiteindelijk tijdens een vier maanden durende tocht van Caïro naar Kaapstad. Een reis vol onverwachte situaties en bijzondere ontmoetingen. 

Woestijnkampen in Egypte; safari in Tanzania; slapen onder de Ethiopische sterrenhemel; olifantenspeurtocht in Kenia; operatieve ingreep in Nairobi; het is een kleine greep uit de meest bijzondere plekken en momenten die het rijk geïllustreerde boek onder de aandacht brengt. Kortom een boek dat de ontdekkingsreiziger in jezelf wakker maakt.

De veelzijdige Ellen Versteeg is naast haar baan als stewardess, fotografe en schrijfster. Bovenal is zij avonturierster en reizigster.

Auteur(s): Ellen Versteeg
Aantal Pagina's: 112
ISBN: 978-90-70150-67-9

€12.50
Hoeveelheid: